Agenti


Abordările organizatorice reprezintă fundamentul unei vieţi îndreptate spre reuşită. Să ai mereu privirea îndreptată spre lucrurile care te îndrumă în locul unde vrei să ajungi, să fii mereu în căutarea convingerilor care să-ţi susţină ţelul în viaţă, să fii perseverent în ceea ce faci, sunt lucruri care indubitabil îi dau luminozitate vieţii tale.
Drumul către succes constă în modelarea propriei desăvâșiri, a ști încotro te îndrepți și a trece la fapte.Trebuie sa fim temerari în viață și integri,să avem un punct de plecare și un orizont cât mai larg în față. Să deții un sistem de convingeri te duce invariabil acolo unde știi că ai fost menit să fii și astfel îmi ghidez propria viață.
Șasiul vieții mele e bazat pe probitate și respect. Am obligația față de mine însumi să fac tot ce pot mai bine în fiecare zi și acesta este cel mai valoros capital al meu. Mă ancorez zilnic în disciplină și îmi las viața ghidată de entuziasm. Vreau să construiesc o lume mai bună și să rămân deschis posibilităților spre a învăța continuu, extragând esența din orice situație.
Cel mai mare neajuns al nostru este că renunţăm prea repede. Cel mai corect drum spre succes este să mai încerci o dată, căci marile realizări sunt create nu prin putere, ci prin perseverenţă. Cel mai mare secret al vieţii este că nu există secret. Orice ţi-ai propus, poţi obţine dacă eşti dispus să munceşti pentru asta. Păstrează-ţi visele vii. Înţelege că pentru a realiza ceva trebuie să ai credinţă şi încredere în tine, viziune, muncă, determinare şi dărurie. Aminteşte-ţi că toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred.

Creative Imobiliare este o echipă dinamică și pasionată de tot ceea ce înseamnă domeniul imobiliar ieșean, și nu numai, oferind o gamă largă de servicii și soluții individualizate pentru fiecare client în parte. Suntem convinși că doar prin pasiune, angajament și creativitate putem construi parteneriate stabile.

Social Media

Top Estate
wayfinders logo